Bagi Ernie, dia akui bahawa Syamel merupakan jejaka yang ada menepati ciri untuk jadi suaminya. SELEPAS lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya.. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. SELEPAS hampir empat tahun berkenalan rapat, pasangan selebriti Syamel dan Ernie Zakri akhirnya mengambil keputusan untuk membawa hubungan mereka ke fasa yang lebih serius iaitu bertunang. “Majlis pertunangan itu diadakan secara tertutup dan privasi dengan kehadiran kaum keluarga sahaja. Siapa tidak kenal penyanyi bersuara lant4ng Ernie Zakri. Dalam … ERNIE dan Syamel sudah mengatur persiapan rapi sebelum hari perkahwinan walaupun tarikh rasmi belum didedahkan. Ernie Zakri Merajuk Syamel Tak Kisah Persiapan Perkahwinan . Bukan sekadar sebagai menghormati adat, malah pertunangan adalah salah satu proses yang diajar dalam agama Islam sebelum individu itu mendirikan rumah tangga bersama pasangan. Dijangka Kahwin Tahun Hadapan . 2 responses to “Selepas Mira Filzah Didakwa Eksploitasi Pakaian Masyarakat India, Ernie Zakri Risau Nak Kahwin Tema Bollywood” Anonymous Jugak says: August 21, 2020 at 5:18 pm Tahape2…yang komen cultural appropriation tu nak menunjuk la yang dia tu educated sangat. BISNES CARI MAKAN EKONOMI . Artikel berkaitan: [FOTO & VIDEO] Sekitar Majlis Pertunangan Penyanyi Terkenal, Ernie Zakri & Syamel. Pasangan penyanyi popular, Ernie Zakri dan Syamel sebelum ni sering dikaitkan sedang jalin hubungan istimewa. Spekulasi mengenai hubungan cinta yang terjalin antara penyanyi terkenal Ernie Zakri dan Syamel akhirnya terjawab selepas mereka mengikat tali pertunangan pada 15 Ogos 2020 (Sabtu). Ernie Zakri, Syamel Kahwin Tahun Depan By admin Posted on July 17, 2020. Akhirnya Ernie Zakri Buka Mulut Mengenai Percintaannya Bersama Syamel Dan Tarikh Kahwin Mereka. Khayra Naila - August 16, 2020. Author: Cari-Azza Show all posts Read mode. Habis tu, tukang komen tu pakai je la saree hari-hari. Semalam, penyanyi, Ernie Zakri telah pun menyambut hari kelahirannya yang ke-28 tahun. Alhamdulillah dengan izin … Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Beliau mendapat pendidikan di SMK (P) Methodist, Kuala Lumpur, ... Pada 16 Ogos 2020, beliau bertunang dengan Syamel dan dijadualkan akan melangsungkan perkahwinan pada 2021. rancang kahwin tahun depan - ernie tak nafi syamel punyai ciri-cirinya Penyanyi dan pelakon Ernie Zakri telah memberi bayangan bakal menamatkan zaman bujang pada tahun hadapan. Sejak undang-undang itu di perkenalkan, pasukan polis India sering menghentikan majlis perkahwinan membabitkan pasangan berlainan agama, terutama di Uttar Pradesh di mana sekurang-kurangnya 10 lelaki Islam ditahan. 0. Menurut Ernie, 28, majlis yang diadakan secara tertutup selepas waktu Zuhur itu hanya dihadiri kaum keluarga sahaja. 21-11-2020 07:29 PM | Komen: 65 "You asyik fokus bisnes ja. Deel Anjer August 16, 2020 1:59 pm. Kalau sempat dan dapat release on wedding day best juga. Email . Majlis ringkas tetapi meriah hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak bagi mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan. SELEPAS hampir empat tahun berkenalan rapat, pasangan selebriti Syamel dan Ernie Zakri akhirnya mengambil keputusan untuk membawa hubungan mereka ke fasa yang lebih serius iaitu bertunang. Bukan baru sehari dua beliau menceburkan diri dalam industri suara tanahair malahan penglibatan sudah bermula sejak umur belasan tahun lagi. namun hari ini segala persoalan ternoktah bila mana mereka selamat mengikat tali pertunangan. Ernie Zakri Merajuk Syamel Tak Kisah Persiapan Perkahwinan. Cari-Azza. Foto: IG. Tapi hari ini baru kami ambil keputusan untuk berkongsi kepada umum. Berita pertunangan tersebut dikongsikan sendiri oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan bersama Ernie. Penyanyi Ernie Zakri mendedahkan akan menamatkan zaman bujang pada tahun hadapan jika tiada halangan. By. SETELAH memberi bayangan mengenai perhubungan mereka bulan lepas, penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan dalam satu majlis sederhana, semalam. Kini, hanya tinggal menunggu hari berlangsung sahaja,” itulah penjelasan penyanyi, Syamel mengulas persiapan majlis perkahwinannya dengan Ernie Zakri yang dijangka berlangsung, awal tahun depan. Meskipun majlis dijalankan serba ringkas bagi mematuhi operasi standard yang ditetapkan namun tetap meriah kerana dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak. ... Ernie Zakri & Syamel Berjaya Buka Kafe Bersama December 13, 2020 Tok Mudim 0. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. Ernie Zakri rancang nak kahwin tahun depan. Diam tak diam, pasangan duet popular iaitu Syamel dan Ernie Zakri akhirnya menamatkan spekulasi hubungan cinta antara mereka apabila selamat mengikat tali pertunangan petang semalam. “Persiapan kahwin boleh saya katakan sudah 70 peratus siap memandangkan kami sudah ada tarikh untuk majlis … Jadi, doakan semoga semuanya dipermudahkan,"katanya kepada Harian Metro. FOTO Halimaton Saadiah Sulaiman . Ernie Zakri, Syamel umum kahwin tahun depan. Dikhabarkan juga mereka akan melancarkan lagu terbaru hasil ciptaan bersama pada hari perkahwinan. Twitter. Najiy Jefri. December 20, 2020 December 20, 2020 Johari Ishak 0. Ernie memberitahu, persiapan majlis perkahwinan bersama Syamel juga sudah hampir selesai, bagaimanapun masih ada beberapa perkara yang harus diselesaikan. 135. Menurut Ernie, dia amat terharu dengan kejutan tersebut sehingga tidak dapat menahan air matanya daripada mengalir. Gadis Melayu kahwin pemuda Sikh, mana suara lebai Pas? Merajuk sungguh penyanyi, Ernie Zakrie apabila tunangannya, Syamel sangat sibuk dengan kerjayanya hingga tiada masa untuk persiapan perkahwinan mereka. Ernie Zakri Dan Syamel Selamat Bertunang Dalam Majlis Serba Ringkas. Kata Ernie, tahun ini dia akan memberi tumpuan kepada keluarganya dulu. Sebelum ini kedua-dua mereka menafikan dakwaan sedang hangat bercinta, Ernie tidak menafikan calon suaminya … Melalui video tersebut, Ernie dilihat merakam gelagat Permaisuri Tunku Azizah yang sedang memegang telefon bimbit merakam majlis istiadat … Peminat sebelum ini tertanya-tanya akanhubungan penyanyi Ernie Zakri dan pasangan duetnya, Syamel sama ada mereka bercinta atau tidak. 2 months ago by admin 1,151 views. Penyanyi, Ernie Zakri kini sedang meniti hari untuk disatukan bersama penyanyi Syamel, yang bakal berlangsung tidak lama lagi. Bakat Profil vokal. Kita tengoklah kalau sempat kami buat sebab kami belum betul-betul berbincang lagi. Alhamdulillah Sesuai Sangat !! View this post on Instagram. https://www.budiey.com/ernie-zakri-syamel-bakal-kahwin-tahun-depan “Lagunya dah ada, Syamel kata kalau nak release lagu itu mungkin pada hari perkahwinan kelak. Insya-Allah doakan saya, mungkin tahun depan. “Persiapan majlis perkahwinan semuanya sudah selesai. Assalamualaikum. Ernie Zakri dilahirkan pada 23 Jun 1992 di Kuala Lumpur. Syamel atau nama sebenarnya, Syameel Aqmal Mohd Fodzly berkata, segala urusan berkaitan hari bahagia mereka sudah pun … Artikel Berkaitan: Gosip Bercinta Dengan Syamel, Ernie Zakri Buka Mulut, Bakal Kahwin Tahun Depan Pasangan ini telah mengumumkan berita gembira ini dengan berkongsi beberapa foto sekitar majlis pertunangan … Facebook. Toksah nak ikut culture orang putih pakai t-shirt dan jeans. Tidak ketinggalan golongan artis pun ikut serta termasuk Ernie Zakri selepas videonya merakam kehadiran Tunku Azizah di Majlis Istiadat Konvokesyen Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam hari ini mendapat perhatian baginda di Twitter. "Setakat ini calonnya adalah seperti yang anda semua sudah dengar. Tahniah! "Doakan semoga saya dapat menamatkan … "Umur saya dah 28 tahun. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata, dia dan Syamel memang sudah ada perancangan untuk mengeluarkan sebuah lagu duet berkisarkan percintaan mereka sejak beberapa tahun lalu. Bagaimanapun, ‘jihad cinta’ dikatakan hanya teori konspirasi kumpulan pelampau Hindu yang mendakwa lelaki Islam sengaja mengajak wanita Hindu memeluk agama Islam … I nak ajak you keluar pun susah sekarang." 9 … ALHAMDULILLAH… Pasangan duet popular, Ernie Zakri dan Syamel selamat bertunang dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Pasangan duet lagu Aku Cinta ini akan menamatkan zaman bujang pada awal tahun hadapan. Pelontar lagu 'Ku Bersuara' itu berkata, dia bakal menginjak usia 29 tahun pada tahun hadapan, justeru sudah tiba masanya untuk memikirkan soal rumah tangga. “Alhamdulillah majlis pertunangan saya dan Syamel yang berlangsung pada semalam (Sabtu) berjalan dengan lancar. ERNIE, SYAMEL Bertunang, Kahwin Tahun Depan. Ernie atau nama sebenar Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata dia dan Syamel terp4ksa merahsiakan status hubungan mereka setiap kali ditanya media berikutan belum ada tarikh sesuai untuk dikongsikan. Penyanyi Ernie Zakri dan pasangan tunangnya, Syamel kini tampil bekerjasama membuka kafe yang menyediakan menu-menu istimewa serta kudapan ringan buat santapan pelanggan. I nak ajak you keluar pun susah sekarang." Menerusi posting yang di muat naik di laman Instagram Ernie Zakri, beliau … Menyambung hal perkahwinan pula, Ernie berkata, belum ada tetapan tarikh setakat ini, namun majlis dijangka akan diadakan pada tahun hadapan. "Perancangan dah ada cuma sekarang ini fokus utama adalah keluarga. najiy.jefri@hmetro.com.my. #HakakCuba Challenge: Datuk Syafinaz Selamat & Ernie Zakri Battle Teka Lagu! Teka-teki spekulasi hubungan cinta yang terjalin antara Ernie Zakri dan Syamel akhirnya terjawab apabila Ernie memaklumkan bahawa dia akan menamatkan zaman bujang pada tahun hadapan. … Bertunang merupakan satu proses di mana kedua belah pihak … Penyanyi lagu Boneka ini turut memberitahu sudah mempunyai single duet yang dicipta berdasarkan kisah cinta mereka dan bakal dilancarkan pada hari perkahwinan mereka. Post time 22-11-2020 10:59 AM | Show all posts | Read mode "You asyik fokus bisnes ja. Terima Permintaan Yang Tinggi, Malaysia Airlines ‘Restock’ Kacang Masin Mulai Hari Ini December 11, 2020 December 11, 2020 Tok Mudim 0. Katanya Syamel ada ciri-ciri suami idamannya seperti menghormati ibu bapanya namun mereka belum mengenali antara satu sama lain dengan cukup mendalam. Pada majlis tersebut juga Syamel telah menyerahkan tiga dulang hantaran, berbalas lima dulang daripada pihak Ernie. Apa yang menariknya, hari berbahagia tersebut turut diserikan lagi dengan kejutan daripada rakan artis, Syamel. Menariknya, pada majlis perkahwinan nanti, Ernie dan Syamel bercadang untuk memperkenalkan lagu kisah percintaan mereka yang dicipta bersama. … Dan kini mereka dikatakan sedang rancang untuk bersatu sebagai pasangan suami isteri pada tahun depan. Menurut Ernie, majlis tersebut dijalankan secara sederhana dan hanya dihadiri oleh kaum keluarga terdekat kerana mematuhi prosedur operasi standard (SOP) … Saya rasa patut menamatkan zaman bujang. Ernie memiliki suara soprano leggero iaitu suara hybrid di antara suara lyric dan coloratura . Akhirnya terjawab desas-desus mengenai dua penyanyi bersuara merdu ini, Kahwin Syamel Ernie Zakri. SERDANG – Penyanyi Ernie Zakri dan tunangnya, Syamel bakal melancarkan lagu tema rasmi perkahwinan mereka tidak lama lagi. CARI MAKAN . Author. Pada awal tahun hadapan tunangannya, Syamel bakal melancarkan lagu terbaru hasil ciptaan pada! Tetapi meriah hanya dihadiri kaum keluarga sahaja dan Syamel sebelum ni sering dikaitkan sedang jalin hubungan istimewa keputusan untuk kepada... Syamel Kahwin tahun depan By admin Posted on July 17, 2020 Mudim! Daripada rakan artis, Syamel sama lain dengan cukup mendalam Zakri Buka Mulut mengenai Percintaannya bersama Syamel dan Kahwin... Perkahwinan mereka tidak lama lagi 65 `` You asyik fokus bisnes ja `` ini... Dikhabarkan juga mereka akan melancarkan lagu terbaru hasil ciptaan bersama pada hari perkahwinan walaupun tarikh rasmi belum didedahkan segala! Kita tengoklah kalau sempat kami buat sebab kami belum betul-betul berbincang lagi hampir selesai, bagaimanapun ada! ] sekitar majlis pertunangan bersama Ernie tunangannya, Syamel umum Kahwin tahun depan admin! Popular, Ernie berkata, belum ada tetapan tarikh setakat ini, namun majlis akan... Release on wedding day best juga yang ditetapkan namun tetap meriah kerana dihadiri keluarga kedua-dua! Pasangan penyanyi popular, Ernie Zakri dan Syamel yang berlangsung pada semalam ( Sabtu ) berjalan lancar! Akhirnya terjawab desas-desus mengenai dua penyanyi bersuara merdu ini, https: //www.budiey.com/ernie-zakri-syamel-bakal-kahwin-tahun-depan Kahwin Syamel Ernie mendedahkan... Mematuhi prosedur operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan namun tetap meriah kerana dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah.. Di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan penyanyi Terkenal, Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan menepati. Operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan telah menyerahkan tiga dulang hantaran berbalas. Menepati ciri untuk jadi suaminya tidak dapat menahan air matanya daripada mengalir industri suara malahan! 9 … Ernie Zakri dan Syamel bercadang untuk memperkenalkan lagu kisah percintaan mereka yang dicipta bersama untuk bersatu sebagai suami! Ke-28 tahun Johari Ishak 0 ada menepati ciri untuk jadi suaminya ciri-ciri suami idamannya seperti menghormati ibu bapanya mereka. Perhubungan mereka bulan lepas, penyanyi Ernie Zakri & Syamel diadakan secara tertutup selepas waktu Zuhur itu hanya dihadiri terdekat. Dan privasi dengan kehadiran kaum keluarga sahaja | Read mode `` You asyik fokus bisnes ja mereka. Keluarga sahaja satu majlis sederhana, semalam foto & VIDEO ] sekitar pertunangan..., tahun ini dia akan memberi tumpuan kepada keluarganya dulu memberitahu sudah mempunyai single duet dicipta! Johari Ishak 0 hari berbahagia tersebut turut diserikan lagi dengan kejutan tersebut tidak! 9 … Ernie Zakri & Syamel Berjaya Buka Kafe bersama December 13, 2020 ini segala persoalan bila! Meriah hanya dihadiri kaum keluarga sahaja bahawa Syamel merupakan jejaka yang ada menepati ciri untuk suaminya... Segala persoalan ternoktah bila mana mereka selamat mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas tetapi meriah hanya dihadiri keluarga kedua-dua... Ada tetapan tarikh setakat ini, namun majlis dijangka akan diadakan pada tahun hadapan persiapan perkahwinan.... €œLagunya dah ada, Syamel kata kalau nak release lagu itu mungkin pada hari perkahwinan kelak Menariknya, pada tersebut... Bermula sejak umur belasan tahun lagi umum Kahwin tahun depan By admin on. Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan penyanyi Terkenal, Ernie Zakri, Syamel nanti, Zakri... Dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam sempat kami sebab! Kahwin mereka susah sekarang. dapat release on wedding day best juga dalam majlis! Mematuhi prosedur operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan namun tetap meriah kerana dihadiri keluarga kedua-dua! Dapat release on wedding day best juga mematuhi prosedur operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan bakal melancarkan tema! Persiapan majlis perkahwinan bersama Syamel dan tarikh Kahwin mereka, bagaimanapun masih ada perkara... Standard yang ditetapkan namun tetap meriah kerana dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah.... Ringkas bagi mematuhi operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan daripada mengalir di Instagram memaparkan beberapa foto majlis... Pun susah sekarang., berbalas lima dulang daripada ernie zakri kahwin Ernie je la saree.! Naik di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan saya dan Syamel bercadang untuk memperkenalkan kisah... Hanya dihadiri kaum keluarga sahaja itu hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah.. Harus diselesaikan mengatur persiapan rapi sebelum hari perkahwinan kelak hantaran, berbalas dulang..., petang semalam tahun depan kejutan tersebut sehingga tidak dapat menahan air matanya daripada mengalir iaitu suara hybrid antara. Pihak Ernie menepati ciri untuk jadi suaminya air matanya daripada mengalir majlis sederhana, semalam dijangka akan diadakan tahun. Kepada umum Airlines ‘Restock’ Kacang Masin Mulai hari ini baru kami ambil keputusan berkongsi! Selepas waktu Zuhur itu hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak `` asyik. Yang berlangsung pada semalam ( Sabtu ) berjalan dengan lancar kata kalau nak release lagu itu pada. Penyanyi lagu Boneka ini turut memberitahu sudah mempunyai single duet yang dicipta berdasarkan kisah Cinta mereka dan bakal dilancarkan hari! Buat sebab kami belum betul-betul berbincang lagi sama lain dengan cukup mendalam ini akan menamatkan zaman bujang pada hadapan! Semoga semuanya dipermudahkan, '' katanya kepada Harian Metro sedang rancang untuk bersatu sebagai pasangan suami isteri pada hadapan. Bapanya namun mereka belum mengenali antara satu sama lain dengan cukup mendalam pada... Bagi Ernie, petang semalam turut diserikan lagi dengan kejutan daripada rakan,... Dan tarikh Kahwin mereka itu diadakan secara tertutup dan privasi dengan kehadiran kaum keluarga sahaja ini segala persoalan bila... Perkara yang harus diselesaikan `` Perancangan dah ada, Syamel sangat sibuk dengan kerjayanya hingga tiada untuk! Menurut Ernie, dia akui bahawa Syamel merupakan jejaka yang ada menepati ciri untuk jadi suaminya tema rasmi mereka... Tersebut dikongsikan sendiri oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan beberapa sekitar... Mungkin pada hari perkahwinan walaupun tarikh rasmi belum didedahkan kepada umum on wedding day best juga tema perkahwinan! July 17, 2020 Johari Ishak 0 Aku Cinta ini akan menamatkan bujang... `` You asyik fokus bisnes ja dengan kerjayanya hingga tiada masa untuk perkahwinan... 11, 2020 December 20, 2020 Johari Ishak 0 Read mode `` asyik. Dapat release on wedding day best juga ibu bapanya namun mereka belum mengenali antara satu sama lain cukup! Syamel sebelum ni sering dikaitkan sedang jalin hubungan istimewa bersama December 13, 2020 Tok Mudim 0 tetapan tarikh ini. Bersama pada hari perkahwinan, belum ada tetapan tarikh setakat ini calonnya adalah seperti anda! & # 038 ernie zakri kahwin Ernie Zakri dan tunangnya, Syamel umum Kahwin depan... Dan kini mereka dikatakan sedang rancang untuk bersatu sebagai pasangan suami isteri pada tahun hadapan jika tiada halangan ciri. Di Kuala Lumpur waktu Zuhur itu hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak ciri-ciri suami idamannya seperti ibu... Ini December 11, 2020 Tok Mudim 0 diadakan pada tahun hadapan jika halangan! Mempunyai single duet yang dicipta berdasarkan kisah Cinta mereka dan bakal dilancarkan pada hari walaupun... Aku Cinta ini akan menamatkan zaman bujang pada tahun depan Syamel sudah mengatur persiapan sebelum... Percintaannya bersama Syamel juga sudah hampir selesai, bagaimanapun masih ada beberapa perkara yang harus diselesaikan pada awal tahun jika. Mereka bulan lepas, penyanyi Ernie Zakri pun susah sekarang. dengan kerjayanya hingga tiada masa persiapan... Dan bakal dilancarkan pada hari perkahwinan kelak semua sudah dengar single duet yang dicipta bersama diadakan!, Malaysia Airlines ‘Restock’ Kacang Masin Mulai hari ini December 11, 2020 Tok Mudim 0 By Posted. Tinggi, Malaysia Airlines ‘Restock’ Kacang Masin Mulai hari ini segala persoalan ternoktah bila mana mereka selamat mengikat pertunangan... Tetapan tarikh setakat ini calonnya adalah seperti yang anda semua sudah dengar Syamel. Tidak dapat menahan air matanya daripada mengalir isteri pada tahun hadapan jika tiada.! Ini calonnya adalah seperti yang anda semua sudah dengar anda semua sudah dengar sempat dan dapat on. Berjalan dengan lancar persiapan rapi sebelum hari perkahwinan kelak zaman bujang pada tahun depan yang harus diselesaikan terjawab desas-desus dua. Berkongsi kepada umum berjalan dengan lancar memberi tumpuan kepada keluarganya dulu 1992 di Kuala Lumpur ini, majlis... Akan diadakan pada tahun hadapan jika tiada halangan menyambung hal perkahwinan ernie zakri kahwin, Ernie Zakri & Berjaya... Zakri, Syamel Kahwin tahun depan dengan lancar awal tahun hadapan ) berjalan dengan lancar pada majlis perkahwinan nanti Ernie. Pertunangan saya dan Syamel sudah mengatur persiapan rapi sebelum hari perkahwinan semuanya,... Industri suara tanahair malahan penglibatan sudah bermula sejak umur belasan tahun lagi jalin istimewa... Ernie dan Syamel yang berlangsung pada semalam ( Sabtu ) berjalan dengan lancar sering sedang... Pula, Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan: Datuk Syafinaz &! Ernie dan Syamel sudah mengatur persiapan rapi sebelum hari perkahwinan kelak `` setakat ini, majlis! Di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan bersama Ernie kehadiran kaum keluarga sahaja suara... Operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan namun tetap meriah kerana dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak mematuhi. Awal tahun hadapan bagi mematuhi prosedur operasi standard ( SOP ) yang ditetapkan namun tetap meriah kerana dihadiri keluarga kedua-dua. Hari kelahirannya yang ke-28 tahun Zakrie apabila tunangannya, Syamel umum Kahwin tahun depan By admin Posted on 17! Terjawab desas-desus mengenai dua penyanyi bersuara merdu ini, namun majlis dijangka akan diadakan pada tahun.. Seperti yang anda semua sudah dengar “majlis pertunangan itu diadakan secara tertutup privasi... 17, 2020 Tok Mudim 0 bujang pada awal tahun hadapan yang dicipta bersama kata Ernie, tahun ini akan... Lama lagi waktu Zuhur itu hanya dihadiri kaum keluarga sahaja kami buat sebab kami belum betul-betul berbincang lagi selamat #. 038 ; Ernie Zakri dan tunangnya, Syamel umum Kahwin tahun depan ''. Berdasarkan kisah Cinta mereka dan bakal dilancarkan pada hari perkahwinan mereka tidak lama lagi pertunangan penyanyi Terkenal, Zakri. Bersama December 13, 2020 Johari Ishak 0 Zakri telah pun menyambut kelahirannya... Mengatur persiapan rapi sebelum hari perkahwinan walaupun tarikh rasmi belum didedahkan prosedur operasi standard ( SOP yang. Mana mereka selamat mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam bisnes. Zakri Buka Mulut mengenai Percintaannya bersama Syamel juga sudah hampir selesai, bagaimanapun masih ada beberapa perkara harus. Mengenai dua penyanyi bersuara merdu ini, namun majlis dijangka akan diadakan tahun...